Ekonomski aspekti nezavisnosti Srbije

Konferencija u organizaciji Srpsko-ruskog bratstva, 18.01.2023.

TEMA: “Ekonomski aspekti nezavisnosti Srbije”

Učesnici:

– prof. dr Rajko Unčanin

– Branko Pavlović, geoekonomista

– prof. dr Bojan Dimitrijević

– Siniša Ljepojević, geopolitikolog i novinar

– prof. dr Ivica Stojanović

Moderator: prof. dr Srđan Perišić

Povelja Srpsko-ruskog bratstva (srbratstvo.org) doneta je 2022. godine potpisima 126 istaknutih delatnika srpske javnosti, s ciljem da se u veoma važnom istorijskom razdoblju afirmišu najbitnije odrednice srpstva i ruskosti. U svetu se dešavaju tektonske, epohalne promene. U tom kontekstu, kako očuvati i izraziti nezavisnost Srbije i posebno, kako izgrađivati ekonomske aspekte očuvanja nacionalnih interesa i nezavisnosti Srbije – pitanja su na koja će pokušati da odgovore učesnici okruglog stola Srpsko-ruskog bratstva.

Ovo je treći okrugli sto, a drugi u nizu na kojima će se govoriti o raznim aspektima nezavisnosti i očuvanja nacionalnih interesa Srbije. Organizatori pozivaju sve da se uključe i aktivno doprinesu srpsko-ruskom bratstvu u sagledavanju nezavisnosti Srbije.

Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.

 

About Администратор